Team

Onderwijs en gedragsverandering valt of staat met het team. Met paste trots presenteren we hier het Urban Talent Academy team:

Mira Mellema

Coördinator Sportwerkt / eigenaar Urban Talent Academy

“Ik ga graag uit van de mogelijkheden van jongeren en niet van hun beperkingen.”

Deze jongeren zijn zoveel meer dan de optelsom van hun problemen en beperkingen!
Het bijzondere aan deze locatie vind ik de locatie zelf maar vooral ook de samenwerking met ROCTOP. Het is een bijzonder energiek team en bij iedereen staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Daarnaast stralen ze veel kracht en positiviteit uit en dat alles past echt de bij de Urban Voetbal School.

John Limon

Coördinator ROCTOP/ eigenaar Urban Talent Academy

“Mijn passie is persoonlijke ontwikkeling zowel in de sport als op het maatschappelijke vlak. Ik doe al mijn hele leven aan sport en dat heb ik op verschillende niveaus gedaan.
Vanuit mijn passie voor sport ben ik mij gaan richten op lichamelijke opvoeding van de jeugd. In de 30 jaar dat ik dit doe heb ik jonge mensen gezonde evenwichtige volwassenen zien worden. Sport is meer dan een bezigheid of een leuke hobby. Sport is een machtig middel om het gedrag te beïnvloeden en om een goede gezondheid te behouden. In die 30 jaar ben ik mij gaan bekwamen in gedragsverandering door sport en dat heeft mijn passie voor sport vergroot. Mijn doel is zoveel mogelijk jongeren te laten profiteren van het machtige middel sport.”

Donny Kessing

Mentor Urban Talent Academy

“Van jongs af aan heb ik een passie voor sport. Het mooie van het werk hier is de combinatie van werken aan jezelf dmv sport zodat je beter in vorm komt en fitter bent. Hierdoor kan je makkelijker andere dingen leren. Het werken op een school op een sportlocatie vind ik de ideale combinatie”

Omar Limon

Mentor Urban Talent Academy

“altijd in ontwikkeling blijven”

Ik heb het heel erg naar mijn zin. Deze aanpak past erg bij mij. We kunnen de leerlingen hier echt op weg helpen naar een betere toekomst.

Brian Kessing

Mentor Urban Talent Academy

“Bijzonder hier is dat we een heel jong en gemotiveerd team hebben die samen de leerlingen maar ook de school naar een hoger plan willen tillen. De leerlingen profiteren van deze sfeer. Vanaf het moment dat ik hier werk zijn eer steeds vernieuwende ontwikkelingen waardoor we de leerlingen nog beter kunnen begeleiden op weg naar een zelfstandig bestaan.”

Jamal Limon

Ondersteunend Medewerker Urban Talent Academy

“Mijn grootste passie op dit moment is mijn werk en mijn ontwikkeling bij de Urban Talent Academy. ik werk hier nog niet zo lang en heb het prima naar mijn zin.”

Sanne Admiraal

Mentor ROCTOP

“Iedereen heeft talent!”

Mijn passie is om iedereen de ruimte te geven om zijn of haar talent op zijn eigen manier te ontwikkelen. Bij ons op locatie zetten we de leerling centraal. Vanuit de passie van de leerling bewandelen we samen het pad naar ontwikkeling. Bij ons op locatie wordt niet alleen sport ingezet als middel tot persoonlijke ontwikkeling, ook eten we samen, doen we projecten in samenwerking met partners zodat onze leerlingen ook buiten school zich blijven ontwikkelen. Hierbij streven wij naar participatie met de vertrouwde leefomgeving van onze leerlingen.

Ayrton Walker

Mentor ROCTOP

“Ik wil graag leerlingen mogelijkheden bieden, daar waar ze zelf denken dat er geen mogelijkheden meer zijn.”

Bijzondere aan deze locatie dat de leerlingen door middel van sport bezig zijn met hun ontwikkeling niet alleen op sociaal vak maar ook op persoonlijke vlak

Dina Aabbouz

Mentor ROCTOP

“Ik vind het belangrijk om de leerlingen te laten inzien dat ze altijd een keus hebben en ze te begeleiden in het maken van de juiste keuze”

Ik heb een passie voor sport. Geef (aqua) Aerobic lessen en doe aan fitness. Het werken hier is zo anders als op andere plekken waar ik gewerkt heb. Door middel van sport kan je zelfs de moeilijkste jongeren bereiken en er goede resultaten mee boeken

Monique Minnaard

Reken docent ROCTOP

“Mijn motto is: Denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Je kan meer dan je denkt als je maar wilt investeren in jezelf. Hierbij sluit mijn passie prima aan: Creativiteit Overall; relaxed bezig zijn door creaties in handvaardigheden. Binnen deze school is er ruimte voor creatief denken, oog voor ieder individu het aanbod is afgestemd op ieders individuele situatie”

Nina

-

Lydia van Zoest

ROCTOP rekendocent

“Everything happens for a reason”

Mijn passie is Kizomba dansen dit geeft mij ontspanning en plezier. Ik vind het belangrijk en fijn om te bewegen en met je lijf bezig te zijn. Het is leuk om op deze school te werken omdat er hier een sportieve energie hangt. Sport is een supergoed middel om gedragsverandering voor elkaar te krijgen bij onze doelgroep.

Fitsum Afwerki

Beheerder Urban talent Academy/Spark United

Ik ben ooit bij de Urban Voetbal School begonnen via de gemeente op een werkervaringsplek. Er was meteen een klik. Nu ben ik alweer bijna 3 jaar als beheerder van Spark United en heb nog steeds met de Urban Voetbal School te maken. Ik vind het werk leuk en kan goed met de leerlingen omgaan. Mijn functie is heel afwisselend. Je vind mij tussen de leerlingen maar ook bij de clubs. Soms ben ik zelfs in de keuken als kok bezig.
Het leuke van mijn werk is de afwisseling en het samenwerken met zoveel verschillende groepen.

Djahina Parisius

-